Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

Semua ibu bapa mahu memberikan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Begitu juga dengan jutawan kosmetik terkenal, Dato Seri Vida yang baru-baru ini mendapat perhatian netizen apabila dia memuat naik video semasa ke sekolah anaknya sempena ‘Parents Day’ di sekolah anaknya.

Menerusi video yang dimuat naik tersebut, Dato Vida mengatakan yang dia terkejar-kejar ke sekolah anak-anaknya itu apabila anak perempuannya, Cik B menelefon meminta dia untuk datang.

Walaupun kepenatan, Dato vida tetap berusaha untuk memenuhi permintaan anaknya itu walaupun tidak sempat mandi!

Wah, terbaiklah Dato. Betul-betul ibu yang penyayang.

Bukan itu sahaja, apa yang lebih menarik perhatian, rakan-rakan anaknya juga dilihat turut mengambil kesempatan untuk bergambar dengan Dato Vida semasa kehadirannya di sekolah tersebut.

 

Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

 

Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

Wah, memang terkenal Dato Vida ni kan. Tapi yang paling win, Dato’ Vida dan ‘trademark’ nya itu sememangnya tidak dapat dipisahkan. Mmuah mmuah!

Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

 

Diserbu Di Sekolah Cik B, Netizen Puji & Terhibur Lihat Layanan Dato Vida Terhadap Kawan-Kawan Anaknya. Sporting Habis!

Rata-rata ramai yang memuji Dato Vida dan menyatakan bahawa Cik B dan Kacak sangat beruntung mempunyai ibu seperti Dato’ Vida. Bukan sahaja meluangkan masa untuk aktiviti anak-anaknya, malah sanggup melayan kerenah dan permintaan rakan-rakan anaknya untuk bergambar bersama.

“Bertuah Cik B dapat mak macam Dato’ Vida. Sporting pulak tu!”

“Bagusnya Dato’ Vida, sibuk pun cuba jugak nak luangkan masa. Siap tak mandi lagi tu. Memang terbaik!”

Sumber: Instagram Dato Seri Vida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *