Memang pelik adakah benar pasangan SONGSANG ini dapat melahirkan bayi yang sedang tular di media sosial..

 

Menular di media sosial pasangan songsang ini melahirkan bayi perempuan comel .

Mereka menjalinkan hubungan beberapa tahun sebelum memutuskan untuk berkahwin,sebenarnya hubungan mereka tidak songsang tetapi perwatakan mereka berdua adalah songsang di mana hubungan ini adalah hubungan antara seorang “bapok” dan “pengkid”

”Pork” seorang lelaki pondan yang berkahwin dengan “Ah” seorang perempuan “pengkid”

Memang pelik adakah benar pasangan SONGSANG ini dapat melahirkan bayi yang sedang tular di media sosial..

Kehidupan mereka menjadi tular di media sosial apabila “Ah” hamil dan melahirkan anak perempuan . kehidupan mereka sama seperti pasangan lain , cuma naluri mereka adalah songsang di mana si lelaki bertindak seperti isteri manakala pasangan perempuan bersifat lelaki ini bertindak sebagai bapa dan memimpin keluarga , jadi secara keseluruhan, mereka mempunyai hubungan seperti pasangan seks biasa. Dan dia mengandung dan dikandung oleh Ah sebagai suami.

Memang pelik adakah benar pasangan SONGSANG ini dapat melahirkan bayi yang sedang tular di media sosial..

Gambar dibawah saat- saat bahagia mereka menanti dari mengandung hingga melahirkan seorang bayi yang comel.

Memang pelik adakah benar pasangan SONGSANG ini dapat melahirkan bayi yang sedang tular di media sosial..Memang pelik adakah benar pasangan SONGSANG ini dapat melahirkan bayi yang sedang tular di media sosial..

Admin harap bayi tuh mempunyai sifat yang sempurna . Pasti bayi tuh akan pening bila besar nanti , mana satu ayah dan mana satu bapa sebenarnya ? ehehehe .. pelik2 dunia akhir zaman , moga dijauhkan kita dari kehidupan songsang seperti ini . Nauzubillah .

sumber : MEKONG

Baca juga:

Lelaki Tergigit Bibir Teman Wanita Ketika Bercium, Tuntut Ganti Rugi Dari Pemandu Bas

Biasalah kalau nama pun bercinta semuanya indah, sampaikan salah diri sendiri pun tak nampak. Sendiri buat salah tapi orang pula yang kena. Ada ke patut?

Menurut World Of Buzz, itulah yang berlaku di Hebei, China, apabila sepasang kekasih mempamerkan kemesraan mereka dengan bercumbu-cumbuan di atas bas hinggakan ia mengundang ketidaksenangan orang ramai. Atas bas pun sempat kan?

Mereka yang merasakan diri mereka berdua sahaja yang berada di atas bas tersebut menyambung aksi cumbuan mereka sehingga mereka tiba di destinasi. Setibanya mereka di perhentian bas, mereka kemudiannya membuat aduan kepada pemandu bas tersebut bahawa si lelaki telah tergigit dan mencederakan bibir teman wanitanya secara tidak sengaja ketika mereka sedang bercumbu di atas bas.

Encik tahu tak cara pemanduan encik telah menyebabkan saya tergigit bibir teman wanita saya sehingga berdarah? Macam mana encik memandu ni? Sekarang beritahu saya, apa saya patut buat?”

“Jika bukan kerana pemanduan encik yang cuai itu, teman lelaki saya tidak akan tergigit bibir saya. Ini semua salah encik dan encik perlu bertanggungjawab untuk ini,” ujar si teman wanita pula sambil memegang tisu dibibirnya.

Mereka berdua cuba meminta pampasan dan bayaran bil hospital dari pemandu tersebut kerana menganggap ianya salah si pemandu bas. Salah diri sendiri kenapa pula pemandu bas yang nak tanggung?

Mujur saja pemandu bas tersebut berfikiran waras dan tidak melayan permintaan merepek mereka. Diri sendiri yang nak bercumbu kat tempat awam, diri sendiri la yang tanggung. Tak gitu?

sumber : lobakmerah

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *