Auto Draft

“Nanti Mak Iti Gi London Bawa Baby”-DS Siti Bangga Anak Tiri Bongsu Dapat Sambung Belajar Ke Universiti Berprestij,Rancang Bawa Bayi Tahun Depan Ke London

Auto Draft

Nampaknya keluaga DS Siti di limpahi dengan banyak berita gembira. Tahun hadapan pada bulan Mac, DS Siti di khabarkan bakal melahirkan bayi pertamanya.

Auto Draft

Oleh itu,ada banyak juga majlis doa selamat di lakukan buat DS Siti. Pada masa yang sama, DS Siti dan keluarga bersyukur anak tirinya yang bongsu bernama Azief di khabarkan bakal melanjutkan pengajiannya ke London.

Auto Draft

Mungkin ramai yang tidak kenal akan anak tiri bongsu Ds Siti bernama Azief. Namun jika di tunjukkan gambar ini, pasti ramai yang kenal gambar wajahnya ini ketika masa mula-mula Ds Khalid bernikah dengan Ds Siti dahulu.

Auto Draft

Siapa sangka, anak kecil yang dulunya berwajah tenang ini sudah pun besar dan berjaya menyambung pengajiannya ke Universiti Oxford.

Auto Draft

Auto Draft

Azief yang sudah masuk umur 20 tahun juga di katakan sudah punya teman istimewa.

Auto Draft

Bukan sahaja Mak Iti yang gembira dengan pencapaian Azief malah ibu kandungnya juga iaitu Tengku Zawyah sangat berbangga dengan anak bongsunya. Mereka berharap Azief dapat menamatkan pengajian dengan cemerlang.

Auto Draft

Auto Draft

Auto Draft

Mak Iti juga berharap dapat membawa bayinya untuk terbang ke London setelah bersalin tahun hadapan untuk berjumpa dengan Azief.Sweet betul Mak Iti dengan anak-anak kan?

Cepat masa berlalu..Hari ini @aaziefkhalid ke London melanjutkan pengajian .. Seluruh keluarga doakan agar @aaziefkhalid berjaya ..Makiti Akan merindui Aazief..jaga diri di perantauan ye.. 😢😢😢#nantimakitigilondonbawababy

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on Jan 20, 2018 at 2:55pm PST

Auto Draft

“Fuyoo Azief fly Oxford..bukan senang nak masuk..tahniah semoga sukses…..”

“bila tgk muka azief mase kecik ingt pula time wartawan ambik gambar dia mase apaknya kawin ngan mak iti.kejap je besar…aku plak rase makin tua”

“ohh yang bongsu tu ke?? dah dewasa dah ko dik…….”

“tahniah….hebat!”

kredit : Kisah Dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *