MELAMPAU!!Sepahtu melawak melampau dengan artis veteren hingga dijadikan bahan!

Ini hukumannya!!Dikecam Lawak Sepahtu melampau dengan artis veteren hingga dijadikan bahan diperendahkan!

MELAMPAU!!Sepahtu melawak melampau dengan artis veteren hingga dijadikan bahan!Sepahtu Reunion Terlajak “Over” Permainkan aRTIs Seni0r Wanita Berusia -[VIDEO]-

Sebut sahaja kumpulan Sepahtu pasti semua orang akan teringat akan lawak spontan mereka yang pasti akan membuatkan penonton terhibur.

Meskipun sudah tidak memasuki pertandingan lawak lagi, tetapi peminat Sepahtu masih boleh mendengar dan melihat lawak jenaka gandingan Jep, Shuib dan juga Rahim di ‘Sepahtu Sinar’ dan juga di ‘Sepahtu Reunion Live’.

Yang ditayangkan setiap hari Jumaat jam 10 malam bersama pelbagai tetamu jemputan di setiap minggu dan pada minggu ketujuh ini, program Sepahtu Reunion Live telah membawakan tema ‘Nyamuk Masuk Kampung’ bersama tetamu undangan Nad Zainal, Salih Yacob dan juga Delimawati.

Namun, apa yang kurang menyenangkan minggu ini adalah walaupun lawak Sepahtu kepada tetamu jemputan mereka mengena tetapi rata-rata netizen bersetuju yang kelakuan dan cara Sepahtumelayan tetamu jemputan mereka yang juga seroang pelakon senior terlalu keterlaluan.

MELAMPAU!!Sepahtu melawak melampau dengan artis veteren hingga dijadikan bahan!

Ini kerana, jika perasa sebaik sahaja Delimawati muncul di pentas Sepahtu, mereka dilihat ketawa seperti tidak mempercayai wanita cantik yang mereka sangkakan akan menjadi jururawat pada malam itu adalah Delimawati.

Tindakan mereka seperti merendah-rendahkan serta memberikan layanan yang berbeza kepada pelakon yang telah membuatkan netizen merasakan perbuatan kumpulan Sepahtu pada minggu ini terlalu keterlaluan dan tidak sopan.

MELAMPAU!!Sepahtu melawak melampau dengan artis veteren hingga dijadikan bahan!

Mungkin itu semua hanyalah sekadar gurauan kerana Sepahtu Reunion Live adalah sebuah program lawak tetapi tidak perlulah sampai terlalu keterlaluan seperti itu sehinggakan ramai penonton dapat merasakan perkara yang sama.

Hendak melawak itu tiada salahnya, tetapi kena fikir juga batasan lawak jenaka itu supaya ia tidak keterlaluan sehingga menghina atau memalukan orang lain. Mungkin tidak perlu jemput mana-mana artis datang, kalau sekadar ingin memalukan.

Bukan apa, kesian lihat pelakon senior seperti Delimawati mendapat layanan seperti itu. Harap selepas ini tiada lagi lah tetamu undangan senior yang menerima layanan sama seperti Delimawati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *